Bir gecede üç kutlama

Umut-Fulya Özkanca çifti, geçtiğimiz hafta Bodrum’da bir parti düzenledi. Bohem konseptiyle dikkat çeken eğlenceli partide ikisi doğum günü olmak üzere üç kutlama birden yapıldı.

Bir gecede üç kutlama
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

İstanbul yeme-içme sektörüne birçok önemli restoran kazandıran işadamı Umut Özkanca ve zarif eşi Fulya Hanım, geçtiğimiz hafta Bodrum'da eğlenceli bir partiye ev sahipliği yaptı. Renkli partide, üç kutlama birden gerçekleşti. Yeni restoranı 'Rüya' ile ilgilenmek için sık sık Dubai'ye giden Umut Özkanca, ailesiyle birlikte oraya yerleşme kararlarını paylaşmak ve aynı zamanda keyifli bir veda etmek adına dostlarıyla bir araya geldi. Bella Sombra Hotel'de gerçekeleşen partide, aynı zamanda Umut Özkanca'nın 40. yaşı ve Fulya Hanım'ın ablası Melisa Mutlu'nun da 39. yaşı kutlandı. Yaklaşık 120 konuğun katıldığı parti, Shaina Kaynar'ın sahibi olduğu Events By Shaina tarafından düzenlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.