Yaz partisinde buluştular

Kaplankaya’da, Ege Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenen yaz partisi, cemiyetin ünlü isimlerini bir araya getirdi. Renkli parti dj performansıyla sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Yaz partisinde buluştular
Ev sahiplerine ve konuklarına, yeşilin her tonunun denize uzandığı gizli koyları ve huzurlu atmosferiyle farklı bir deneyim sunan Six Senses Kaplankaya, gerçekleştirdiği yaz partisinde konuklarına unutulmaz bir yaz aksamı yaşattı. Ev sahipliğini Kaplankaya CEO'su Vakur Öker'in yaptığı davete aralarında Hakan Bulgurlu, Hasan Akçakayalıoğlu, Rodolphe Hill, Gönenç Gürkaynak gibi isimlerin olduğu misafirler katılım gösterdi. Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu atmosferde, Maya Azucena ve ekibinin canlı performansıyla başlayan eğlence, DJ performansı ile geç saatlere kadar devam etti. Davetliler yaz partisinde müziğin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Güney Ege kıyılarının en güzel bölgesinde yer alan Six Senses Residences'da 150 villa bulunuyor. Dünyanın önde gelen mimarlarından Carlos Ferrater önderliğinde bir ekip tarafından tasarlanan her villanın, doğayla uyum içinde olmasına büyük önem verilmiş.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.