Yeni yaşını Bodrum’da kutladı

Tıpatıp Show’un yaratıcısı besim kazado, 67. Doğum gününü bodrum Grand Yazıcı Otel’de, ünlü isimlerin katıldığı bir partiyle kutladı.

Yeni yaşını Bodrum’da kutladı
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Besim Kazado, 67. doğum gününü, Hayri-Lale Yazıcı çiftinin ev sahipliğinde Bodrum Grand Yazıcı Otel'de kutladı. Tıpatıp Show'un yaratıcısı Kazado'nun eğlenceli doğum günü kutlamasına cemiyet hayatından ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. 67. doğum günü partisinde, kendisini yalnız bırakmayan Türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı'ya unutamayacağı bir sürpriz yapan Besim Kazado, yıllar sonra yeniden 'Tıpatıp Show'a hayat vererek, sahneye Muazzez Abacı tiplemesiyle çıktı. Bu sürpriz karsısında son derece mutlu olduğu dikkatlerden kaçmayan Muazzez Abacı, 'Beni Simdi Vur' şarkısını seslendirerek kendisine jest yapan Kazado'ya 'Dönülmez Aksamın Ufkundayız' adlı eseri seslendirerek jestine cevap verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.