Moda haftasına renkli açılış

Mercedes-benz fashion week İstanbul'un 10. sezonu, Ceyda Balaban'ın küratörlüğünde gerçekleştirilen çok özel bir sergi ve renkli bir açılış partisiyle start aldı.

Moda haftasına renkli açılış

Soner GÖMLEKSİZ

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 10. sezonu, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen sergi ve bir açılış partisi ile başladı. Oldukça renkli geçen açılışa sosyal yaşamın ve sanat camiasının ünlü isimleri katıldı. Gecede gerçekleşen ışık ve ses oyunlarının yer aldığı 'Harikalar Diyarı' teması büyük ilgi gördü. Ceyda Balaban'ın küratörlüğünde gerçekleştirilen sergide Mercedes- Benz'in ikonik yıldızı, ünlü moda tasarımcıları tarafından yeniden yorumlandı. Ünlülerin tasarladığı yıldızlar büyük ilgi gördü. Etkinliğin isim sponsoru Mercedes-Benz gecede ayrıca, etkileyici tasarım detayları ile sportif lükse vurgu yapan E-Serisi Coupe'yi sergiledi. Geceye katılan davetliler, DJ müziği eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.