Sanatçı aileden muhteşem sergi

Ünlü ressam Timur Kerim İncedayı ve kızı İrem İncedayı, ederlerini ortak bir sergiyle cemiyet hayatının sanatsever isimlerinin beğenisine sundu.

Sanatçı aileden muhteşem sergi

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Ekavart Gallery, 15. İstanbul Bienali ile eş zamanlı olarak 'Metropolismo' akımının Türk öncüsü ünlü ressam Timur Kerim İncedayı ve kızı İrem İncedayı'yı, 'Batı'nın İzdüşümleri: İstanbul' başlıklı ortak sergide buluşturdu. Sergiye, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Davetliler İnci Aksoy ve sanatçıların ev sahipliğinde ağırlanırken, eserleri yakın görme ve inceleme şansını yakaladı. Sanatseverler, sanatçılar Timur Kerim İncedayı ve İrem İncedayı'yla sohbet edip eserlerin ortaya çıkış süreçlerini de konuşma fırsatı buldu. Ekavart Gallery'de özel bir kokteylle açılan sergi, 13 Ekim tarihine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.