Yeni koleksiyon film ile tanıtıldı

25. yılını kutlayan Dıce Kayek, bu yıl Mercedes-Benz Fashıon Week Istanbul'a biri sürpriz, iki yeni film ile katıldı. Sürpriz filmin yıldızı ise Ece Sükan idi.

Yeni koleksiyon film ile tanıtıldı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Kreasyonlarındaki couture tekniklerini sentezleyerek oluşturduğu yapısal siluetlerle tüm dünyada tanınan Dice Kayek, bu yıl koleksiyonlarını film şeklinde tanıttı.Dice Kayek 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Londra bazlı Marie Schuller'in yönettiği 'My Name is Eva-Benim Adım Eva' isimli filmle sunarken,ünlü modacıların 2017-18 sonbahar-kış koleksiyonu için sürprizi, Ece Sükan'ın, Yağmur Kızılok yönetmenliğinde çekilen İstanbul filmi oldu. Sürpriz filmde yönetmen Yağmur Kızılok şehrin ruhunu yakalarken, Ece Sükan ise İstanbul'un karşıtlıklardan oluşan ahenginin peşinde bir yolculuğa çıkıyor. Demet Sabancı Çetindoğan, Dilek Hanif ve Ayşegül Dinçkök özel filmleri en önden izleyen konuklardan oldu. Film konuklar tarafından çok beğenildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.