20. yaşını yıldızlarla kutladı

Denizbank'ın 20. yıldönümü için Zorlu Center'da düzenlenen davete yıldızlar damga vurdu. Gecede Tarkan ve Rus Kızıl Ordu Korosu'nun ardından Ajda Pekkan sahne alarak coşkuyu zirveye taşıdı.

20. yaşını yıldızlarla kutladı

Tamer TURAN

DenizBank, kuruluşunun 20. yıldönümünü İstanbul'da gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle kutladı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen organizasyona, iş, cemiyet ve kültür-sanat dünyasından pek çok isim katıldı. Çok renkli ve eğlenceli geçen geceye, Tarkan, Ajda Pekkan ve Rus Kızıl Ordu Korosu damgalarını vurdu. Etkinlikte ayrıca bir ilk yaşandı. Tarkan ve Kızıl Ordu, ilk defa aynı sahneyi paylaşarak, Tarkan'ın unutulmaz şarkılarından 'Dudu' ve 'Şımarık'ı beraber seslendirirken, davetlilere müzik ziyafeti sundu. Ardından sahne alan Süperstar Ajda Pekkan, etkileyici performansı ve en beğenilen şarkıları ile misafirleri coşturdu. Gecede bir konuşma gerçekleştiren DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş 20 yıllık yolculuklarında, her zaman öncelikli motivasyonlarının Türkiye'ye değer sağlamak olduğunu vurguladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.