Çocukluk anılarına yolculuk

Emmar Square Mall'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 8 ünlü ismin çocukluk anılarını anlattığı sergi, geçtiğimiz hafta yapılan bir davetle açıldı. Sergide eserleriyle yer alan cemiyetin ünlü isimleri de davetteydi.

Çocukluk anılarına yolculuk

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Emaar Square Mall, yeni sergisinde ziyaretçilerini, çocukluk anılarındaki yazlara doğru zaman yolculuğuna çıkarıyor. 8 ünlü ismin, 'çocukluk ve yaz' konseptiyle tasarladığı eserleri bir araya getiren 'My Childhood in Summer (Çocukluğumun Yazı)' isimli sergi, geçtiğimiz hafta açıldı. Sergide; Derin Mermerci Aydın, Elvin Levinler, Nevşin Mengü, Pınar Sabancı, Şirin Ediger, Tuba Ünsal, Umut Eker ve Yağmur Kızılok'un yaz aylarında çekilen çocukluk fotoğrafları, özel enstalasyonları, video çalışmaları ve heykelleri yer alıyor. Ünlülerin çocukluk anıları eşliğinde, bir yetişkin olduğunu unutup yeniden çocukluğuna dönmek isteyenler, sergiyi, 31 Ekim'e kadar Emaar Square Mall Sanat Galerisi'nde ücretsiz olarak ziyaret edebilir.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.