Mağaza açılışına ünlüler akın etti

1971 yılından bu yana pek çok ilke imza atan Beymen, yeni Flagship mağazasını Suadiye'de açtı. Mağazanın açılışı ünlüleri buluşturdu.

Mağaza açılışına ünlüler akın etti

Beymen'in en büyük cadde mağazası olan Bağdat Caddesi'ndeki Beymen Suadiye 481'ün açılış daveti, geçen hafta Boyner Grup CEO'su Cem Boyner, Boyner Grup Başkan Yardımcısı ve Beymen CEO'su Elif Çapçı ve Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış davetine, iş, cemiyet ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Dünya moda başkentlerindeki cadde mağazalarından yola çıkarak İngiliz mimari ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye 481, 5 bin metrekarelik bir alanda hizmet sunuyor. Mağazada, 700'ü aşkın marka ile kadın, erkek, ayakkabı çanta, aksesuar kategorilerinin yanı sıra uzun zamandır beklenen kozmetik, home ve kids gibi çok talep gören yeni kategoriler de yer alıyor. Beymen Suadiye, Boyner Grup Sosyal Sorumluluk Projeleri'nden 'Askıda İyilik'e de destek veriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.