Ünlüler 'Pentihouse' partisinde buluştu

Aslı Enver'in marka yüzü olduğu Penti'nin yeni reklam filminin tanıtımı 'Pentihouse' konseptli partiyle Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşti. Partiyle, iş, cemiyet, sanat ve moda hayatından ünlü isimler katıldı.

Ünlüler 'Pentihouse' partisinde buluştu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Aslı Enver ev sahipliginde gerçeklesen Penti'nin partisinde, 'Hep Benimle' sloganı ile ekranda olacak yeni Penti reklamı ilk kez görücüye çıktı. Yeni imajı ve 'Portrait of a Lady' marka kıyafetiyle dikkat çeken Enver, reklam fi lminde seslendirdigi sarkıyla da büyük begeni topladı. Gökçe'nin 'Ne Yapardım' sarkısının Penti'ye uyarlanmıs halini seslendiren ünlü oyuncu markanın yeni sezon yüzü oldugu için mutlu oldugunu dile getirdi ve "Penti; sevdigim, samimi buldugum bir marka, her yastan kadına hitap ediyor ve her kadının mutlaka bir Penti'si vardır" dedi. Ayse Hatun Önal, Gül Gölge Saygı, Ayse Kucuroglu, Feryal Gülman, Emel Yıldırım, Pelin Öztekin, Sitare Kalyoncuoglu, Sinem Güven, Sinem Yıldırım, Cansen Yeni Kut, Sercan Badur, Asuman Dabak, Tuba Peksayar, Aylin Yılmaz, Çagla Bostancı davete katılan isimler arasındaydı. DJ Hakan Kabil'in de müzik ziyafeti sundugu parti, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.