10. yılını VIP partiyle kutladı

İstinyepark, başarılarla dolu geçen 10 yılı geride bırakmasını, Markalar Sokağı'nda gerçekleştirdiği görkemli bir parti ile kutladı. Partiye cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

10. yılını VIP partiyle kutladı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Sevilen alışveriş merkezi İstinyePark, Markalar Sokağı'nda gerçekleştirdiği partiyle doğum gününü kutladı. 10. yaşını gün boyu çeşitli etkinliklerle kutlayan İstinyePark, Zuma'da ise cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı VIP davet gerçekleştirdi. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Sözen, İstinyePark Yönetim Kurulu Eş Başkanları Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından verilen davette keyifli anlar yaşandı. AVM içerisinde gün boyu gerçekleşen özel ürün lansmanları, güne özel indirimler ve mağazalarda gerçekleşen sayısız etkinliklerle gün boyu alışveriş yapan ünlü ziyaretçiler, akşam da davete katıldı. Ünlü Fransız grup Nouvelle Vague, 2017 yazının hit şarkısına imzasını atan Deeperise ft Jabbar ve yeni jenerasyonun en iddialı DJ'lerinden Mahmut Orhan'ın sahne aldığı gecede davetliler unutulmaz bir gece geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.