'Bmw golf cup' için kıyasıya yarıştılar

50 farklı ülkeden 100 bin katılımcıyı ve bine yakın yerel turnuvayı içeren dünyanın en büyük amatör golf turnuvası serisi 'Bmw golf cup international'in Türkiye elemeleri, silivri Marmara Golf Kulübü Sahası'nda yapıldı.

'Bmw golf cup' için kıyasıya yarıştılar

Borusan Otomotiv'in ev sahipliğinde, İstanbul Golf Kulübü sportif direktörlüğünde düzenlenen BMW Golf Cup International 2017 Türkiye Elemeleri ve Junior Cup; geçen hafta Silivri Marmara Golf Kulübü Sahası'nda gerçekleşti. 2006 yılından bu yana devam eden Türkiye Elemeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 gün ön elemeler ve 1 gün final turu olmak üzere toplam 4 gün sürdü. Golf tutkunlarının 12. yılında da yoğun katılım gösterdiği BMW Golf Cup International 2017 Türkiye Elemeleri, ön elemelerin ardından pazar akşamı gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. Dereceye girenler, Borusan Otomotiv'in ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde ödüllerini aldı. Turnuva sonunda kendi kategorilerinde birinci olan 3 sporcu, Mart 2018'de Güney Afrika'da gerçekleştirilecek BMW Golf Cup International 2017 Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.