'Kralın adamları' Londra'da buluştu

İlk filmiyle hasılat rekorları kıran 'Kingsman' sergisinin ikinci versiyonu 'Altın çember'in ilk gösterimi Londra'da yapıldı. Yıldızlardan oluşan film kadrosu, galada bir araya geldi.

'Kralın adamları' Londra'da buluştu

2015 yılında hasılat rekorları kıran aksiyon-komedi filmi 'Kingsman: Gizli Servis', ikinci versiyonuyla sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Londra'da ilk gösterimini yapan 'Kingsman: The Golden Circle - Altın Çember', yıldız isimleri aynı çatı altında bir araya getirdi. Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Elton John gibi dev isimleri kadrosunda bulunduran, yeni nesilden Taron Egerton, Channing Tatum gibi yıldızlarla aksiyon dozunu güçlendiren filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn yapıyor. Model eşi Claudia Schiffer ile galaya katılan İngiliz yönetmen Vaughn, çekimlerde çok eğlendiğini, sadece Amerikalı oyuncularla küçük kültür farklılıkları yaşadıklarını anlattı. Galaya transparan elbisesiyle katılan 51 yaşındaki Halle Berry, kusursuz fiziğini gözler önüne sererek herkesi gölgede bıraktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.