Mutfağa dair her şey aynı çatıda

Mutfak, yemek, eğlence ve yaşam fikirlerini bir araya getiren 'İntema yaşam' yapılan davetle Kanyon'da açıldı. İntema yaşam genel müdürü Emre Eczacıbaşı'nın ev sahipliğindeki davete ünlü isimler katıldı.

Mutfağa dair her şey aynı çatıda

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu bünyesinde yer alan İntema Yaşam, geçtiğimiz hafta düzenlenen davetle Kanyon'da açıldı. Dünyaca ünlü mutfak markalarından Bulthaup ve Berloni ile birlikte İntema'nın yer aldığı İntema Yaşam'da ziyaretçiler istedikleri mutfağı seçebiliyor, uzman desteği ile birlikte tasarlayabiliyorlar. Dileyenler, mağazanın içerisinde yer alan kirala ve pişir mutfaklarda istedikleri yemeği pişirme ve yeme imkanı bulabiliyor. Açılış gecesinde konuşan İntema Yaşam Genel Müdürü Emre Eczacıbaşı, gelenlerin yeni tatlar keşfedeceği, farklı deneyimler yaşayacağı, arkadaşlarıyla eğlenceli hikayeler paylaşacağı bir sosyal aktivite platformu oluşturduklarını belirtti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.