Bale tutkunu ünlü isimler buluştu

New York Bale'nin 2017 sonbahar sezonunu açılış galasında Hollywood'un ünlü isimleri buluştu. Galanın ev sahipliğini Sarah Jessica Parker üstlendi.

Bale tutkunu ünlü isimler buluştu

Bade ÇAKAR

New York Balesi 2017 Sonbahar sezonunun galası geçtiğimiz hafta New York'taki David H. Koch Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Hollywood'un ünlü isimlerinin katıldığı galanın ev sahipliğini başarılı oyuncu ve New York Bale'nin yönetim kurulu üyelerinden Sarah Jessica Parker üstlendi. Galaya katılan isimlerinin arasında ünlü oyuncu çift Keri Russell ve Matthew Rhys da vardı. Gecenin en çok dikkat çeken ismi ise ikinci çocuğuna hamile olan Nicky Hilton Rothschild oldu. Hamileliğinin kaçıncı ayında olduğunu gizleyen, ancak 2018 yılının başlarında çocuğuna kavuşacağını dile getiren Rothschild, kırmızı Oscar de la Renta elbisesinin içinde de çok hoş görünüyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.