'Muud' için Açıkhava'da eğlenceli konser

Türk telekom, dijital müzik platformu 'Muud'un tanıtımı Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Murat Boz'un eğlenceli ve özel performans ile yaptı.

'Muud' için Açıkhava'da eğlenceli konser

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türk Telekom, yenilediği ve teknolojik altyapısını geliştirdiği dijital müzik platformu Muud'un tanıtımını Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdi. Muud'da en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alan Murat Boz'un özel bir konser verdiği gecede, Kibariye de Murat Boz ile birlikte unutulmaz bir performansa imza attı. Birbirinden özel şarkılarla müzikseverlerin coştuğu Muud sahnesinde, 3 boyutlu ses ve ışık gösterileri misafirleri büyüledi. Konsere, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de yoğun ilgi gösterdi. Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany ile Türk Telekom çalışanlarının katıldığı gecede konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, yenilenen Muud'un gelişim sürecini paylaştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.