Türkiye prömiyerini Bodrum'da yaptı

CMB Yachts, 'Liquid Sky'ın Türkiye prömiyerini Bodrum Palmarina'da verdiği özel bir davetle gerçekleştirdi. Hüseyin-Beril Başaran'ın ev sahipliğindeki davete, cemiyetin denize meraklı ünlü isimleri katıldı.

Türkiye prömiyerini Bodrum'da yaptı

CMB Yachts, CMB47 serisi 'Liquid Sky'ın Türkiye prömiyerini, daha önce tamamlanan 'Mystic' teknesi ile birlikte Palmarina Bodrum'da verdiği özel bir davetle yaptı. Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran ve eşi Beril Başaran'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı. Dünyaca ünlü ve ödüllü tasarımcı Espen Oeino imzalı, kusursuz bir tasarım çizgisine sahip 'Liquid Sky', 'Mystic' ile birlikte sunuldu. Konukların yakından inceleme imkanı da bulduğu her iki teknenin iç mimarisi ise, Beril Başaran'ın sahibi olduğu 'Artebel Design' imzasını taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.