Elitler sağlıklı yaşam Brunch'ında buluştu

Nef'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ' A Good Morning' konseptli sağlıklı yaşam Brunch'ında, cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Elitler sağlıklı yaşam Brunch'ında buluştu

Sadece tasarımlarıyla değil, sunduğu servislerle de sektörde farklılık yaratan Nef, 'Luxury Living' konseptine paralel olarak, gerçekleştirdiği etkinliklerde de sağlıklı ve kaliteli yaşamı odak noktası haline getiriyor. Bu amaçla, Nef Bebeköy'de şehre nefes katan özel bir davet düzenleyen Nef, sağlıklı yaşamın öncüleri arasında sayılan birçok ünlüyü de bir araya getirdi. Büyük ilgi ile karşılanan 'A Good Morning' konseptli brunch'ın, lezzetli, besin değeri yüksek, doğal malzemeler ve doğru pişirme teknikleriyle hazırlanan mevsimsel mönüsü Ceylan Sohtorik ve Nil Utkucan'ın sağlıklı yaşam markası 'Lab Vitalite' tarafından hazırlandı. Etkinliğin en büyük sürprizi ise yaşam koçu Doruk Güçlü ve yoga eğitmeni Rizzo Ray oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.