Seyahat trendleri anlatıldı

Cemiyet hayatının ünlü isimleri geçtiğimiz hafta gerçekleşen sohbet davetinde bir araya gelerek, Özlem Avcıoğlu'ndan seyahat trendleri dinledi.

Seyahat trendleri anlatıldı

Dünyanın ayrıcalıklı rotalarındaki otelleriyle bu yıl 130. yılını kutlayan Raffles zincirlerinin en önemli destinasyonlarından Raffles İstanbul, keşif rotaları ve seyahat trendlerini paylaşmak üzere 'Raffles Travel Talk' buluşmalarına başladı. Raffles Presidential Suite'teki ilk buluşmada, 'Modern Seyyah' olarak anılan Özlem Avcıoğlu konuşmacı olarak katıldı ve son dönem seyahat trendleri hakkında keyifli bir söyleşiye imza attı. Seyahati bir yaşam biçimi olarak hayatında konumlandıran Avcıoğlu, davetlilere seyahat etmenin ve seyyahlığın kültürel kazanımlarını anlattı. Etkinliğe katılan cemiyet hayatından ünlü konuklar, sohbet sırasında Raffles İstanbul'un zengin çay mönüsünün zengin lezzetlerini de deneyimledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.