Moda ve toknoloji sanatla buluştu

Ünlü bir teknoloji markası, yeni televizyon modelinin lansmanını, ikonik Fransız Mağazası Galeries Lafayette'te yapılan bir davetle tanıttı.

Moda ve toknoloji sanatla buluştu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Sanatla teknolojinin iç içe geçtiği Samsung'un yeni televizyonu 'e Frame'in Türkiye lansmanı, geçtiğimiz hafta Galeries Lafayette'te yapıldı. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Daehyun Kim ve Demsa Group YKB Vekili Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete; çok sayıda ünlü isim yoğun ilgi gösterdi. Estetik tasarımıyla öne çıkan ve kapatıldığında sanat moduna geçip bir tablo gibi görünen ' e Frame', davete katılan isimler tarafından çok beğenildi. Daehyun Kim, Galeries Lafayette ile gerçekleştirdikleri proje birlikteliğinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Demet Sabancı Çetindoğan, "Dünyanın teknoloji devlerinden Samsung ve ikonların yaratıcısı, Parisienne şıklığı ve zarafetinin temsilcisi Galeries Lafayette'in işbirliği ile sunulan Frame TV'nin tanıtımında bulunmaktan büyük heyecan duyuyorum" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.