Pop-up mağazanın açılışında buluştular

Cemiyet hayatının moda tutkunu isimleri, dünyaca ünlü bir markanın, İstinyepark'ta açılan pop-up mağazasının davetinde buluştu. Keyifli geçen davette ünlü isimler çamaşır bile yıkadı.

Pop-up mağazanın açılışında buluştular

Soner GÖMLEKSİZ

Marka Danışmanı Metin Gürsoy'un pazarlama danışmanlığını yürüttüğü dünyanın bir numaralı lüks markası Hermes, geçtiğimiz hafta muhteşem bir davetle 'Hermesmatik' pop-up mağazasını açtı. İstinyePark'ta açılan pop-up mağazanın davetine, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kurulduğu günden itibaren eşarplarıyla her daim adından bahsettiren marka, bu kez eski eşarpları kök boyayla yıkayarak yepyeni bir görünüme kavuştuğu 'Hermesmatik' pop-up mağazasını açarak, marka tutkunlarını sevindiren ilke imza attı. İstinyePark'ın kuruluşunun 10. yılını kutlamak için özel oluşturulan 'Hermesmatik' pop-up mağazası; Amsterdam, Münih, Strazburg ve Kyoto'dan sonra şimdi de İstinyePark'ta 1 hafta boyunca açık kalacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.