Sonbahara davetle "Merhaba" dediler

Ethica Sağlık Grubu'na bağlı Estethica Levent Hastanesi'nde gerçekleşen 'Sonbahara Merhaba' partisinde cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler bir araya geldi.

Sonbahara davetle "Merhaba" dediler

Tamer TURAN

Geçtiğimiz yaz Bodrum'da yapmış olduğu turizm yatırımıyla adından sıkça söz ettiren MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Ethica Sağlık Grubu'na bağlı Estethica Hastaneleri'nden Levent'te bulunan kliniğinde, cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ve basın camiasındaki dostlarını ağırladı. Seçkin davete cemiyet, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Davete katılan seçkin davetliler, Estethica Hastaneleri uzman doktorlarından İran asıllı Aida Berenjian tarafından, geçmişi 1300 önceye dayanan İbn-i Sina geleneksel tıbbı hacamat, kupa, sülük ve bitkisel tedaviler ve dermotoloji uzmanı İran asıllı Siyamek Saleki tarafından ise sağlıklı gençlik ve güzellik hakkında bilgi aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.