Ünlü yıldızla keyifli sohbet

Dünyaca ünlü sinema yıldızlarından olan ve çektiği filmlerle milyonları peşinden sürükleyen Bollywood Aktörü Aamir Khan, kristal elma festivali için İstanbul'daydı.

Ünlü yıldızla keyifli sohbet

Tamer TURAN

Dünyaca ünlü Bollywood aktörü Aamir Khan, atv - Sabah - a Haber medya sponsorluğunda düzenlenen Kristal Elma Festivali'nin özel konuğu olarak ağırlandı. Turkuvaz Medya Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Fecir Alptekin ile Uniq Hall'da keyifli bir sohbet gerçekleştiren Aamir Khan, ilk kez Türkiye'ye geldiğini, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hindistan ve Türkiye'de eş zamanlı olarak 20 Ekim'de vizyona girecek 'Secret Superstar' filminin tanıtımı için Türkiye'de olduğunu söyleyen Khan, Türk insanının film konusundaki görüşlerini merak ettiğini sözlerine ekledi. Ankara ve İstanbul'da çeşitli etkinliklere katılan Khan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından da Ankara Palas Devlet Konukevi'nde kabul edildi. Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Khan'ı misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını vurguladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.