Uzakdoğu rüzgarı esti

Yiyecek ve içecek uzmanı Oğul Türkkan, geçtiğimiz hafta düzenlenen 'Uzakdoğu Viski Dünyasına Yolculuk' Başlıklı Etkinlik'te, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleriyle Beymen Zorlu Center'da bir araya geldi.

Uzakdoğu rüzgarı esti

Beymen, büyük ilgi gören sohbet toplantıları kapsamında geçtiğimiz hafta ilgi gören bir etkinlik daha düzenledi. Toplantıda bu sefer yiyecek ve içecek uzmanı Oğul Türkkan'ı ağırlandı. 'Uzakdoğu Viski Dünyasına Yolculuk' başlığını taşıyan sohbette, batının dünyada yaygın hale getirdikleri viski kültürüne, Japonya, Hindistan ve Tayvan gibi doğu ülkelerinin yorumundan örnekleri katılımcılar ile paylaşıldı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin bir araya geldiği etkinlikte Oğul Türkkan, bilgilerini konuklarla paylaştı ve merak edilen detaylar hakında bilgi verdi. Beymen Zorlu Center'da gerçekleşen etkinlikte özel tadımlar yapıldı ve konuklar keyifli zaman geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.