Türkiye'ye gelişini davetle duyurdu

Rusya'nın ünlü inşaat şirketlerinden Esta Consruction, Türkiye'ye gelişini geçtiğimiz hafta düzenlenen bir davetle duyurdu. Davet, cemiyet hayatından ünlü isimleri bir araya getirdi.

Türkiye'ye gelişini davetle duyurdu

Dünyanın önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Esta Construction, Rusya'dan sonra şimdi de Türkiye'de konut sektörüne giriyor. Temelleri 1996 yılında Rusya'da Bahattin Demirbilek tarafından atılan Esta Construction, uluslararası mühendislik tecrübesini şimdi de Türkiye'ye taşıyor. Esta Construction, Türkiye pazarına 'Benesta' markası altında, beşi İstanbul'da olmak üzere, toplam yedi proje ile hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Esta Construction, Benesta Acıbadem projesini tanıtmak amacıyla cemiyet hayatının önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Zorlu Center'de yer alan Morini'de düzenlenen ve yoğun ilgi gören tanıtım organizasyonuna, cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı. Esta Construction, Benesta Acıbadem'in ardından önümüzdeki aylarda Beyoğlu, Basın Ekspres, Bahçelievler ve Bağdat Caddesi'nde yeni konut projelerini görücüye çıkaracak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.