Zeki Müren'e vefa konseri

Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkılarını Zorlu Psm'de müzikseverlerle buluşturdu. Konsere katılanlar müzik dolu keyifli bir gece geçirdi.

Zeki Müren'e vefa konseri

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür ve sanat alanında çalışmalara destek veren Limak Vakfı'nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Ankara'dan sonra 11 Ekim'de İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne aldı. Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan'ın sanat yönetmenliğini yaptığı orkestranın şefliğini ise Rengin Gökmen üstlendi. Sanat güneşimiz Zeki Müren'in en sevilen şarkılarını izleyicilerle buluşturan orkestra, davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Limak Vakfı çatısı altında kurulan ve tamamı profesyonel yaklaşık 70 müzisyenden oluşan Limak Filarmoni Orkestrası, Türkiye'nin farklı şehirlerinde de dünyaca ünlü isimlerle birlikte konserler vermeye devam edecek. Orkestranın şefliğini ülkemizin bu konudaki önemli isimlerinden biri olan Rengin Gökmen üstleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.