İşbirliklerini davetle kutladılar

Ünlü bir alman markası yeni ürününün tanıtımını Pınar Altuğ Atacan ile birlikte yaptı Hudson'daki davete ünlü isimler katıldı.

İşbirliklerini davetle kutladılar

Tamer TURAN

Brita ve Pınar Altuğ Atacan'ın işbirliğini kutlamak amacıyla Hudson İstanbul'da gerçekleşen davette iş ve sanat dünyasından isimler bir araya geldi. Musluk suyunu özel bir teknolojiyle filtreleyerek, saniyeler içerisinde lezzetli içme suyuna dönüştüren akıllı sürahilerin mucidi Alman markası Brita'nın pazarlama direktörü Işıl Buldur ve markanın reklam yüzü Pınar Altuğ Atacan, davete birlikte ev sahipliği yaptı. Su ile yaratıcı ve lezzetli içecekler hazırlama önerileri ve detoks çaylarının farklı sunumlarının da yer aldığı davette, Atacan misafirleriyle tek tek ilgilendi. Pınar Altuğ Atacan'ın yer aldığı, Türkiye'de çekilen ilk Brita reklam filminin yönetmenliğini Oscar aday adayı 'Ayla' ile gündemde olan Can Ulkay yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.