Sanata destek için buluştular

Her yıl akademiye destek için New York Academy Of Art tarafından düzenlenen 'Take Home a Nude ' adlı açık arttırma etkinliği yine ünlü isimleri bir araya getirdi.

Sanata destek için buluştular

Bade ÇAKAR

New York Academy of Art tarafından her yıl akademiye destek sağlamak için düzenlenen 'Take Home a Nude' adlı açık arttırma ve sergisi geçtiğimiz hafta New York'ta Sotheby's'de, 200 eserin görücüye çıkmasıyla gerçekleşti. Etkinlikte dünyaca ünlü birçok isim bir araya geldi. Açık artırma ile tabloların satışa sunulan müzayedede elde edilen gelir, akademiye burs ve programlar için kullanılacak. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin dikkat çeken ismi Prenses Beatrice, Dr. Mehmet Öz'ün kızı, üçüncü çocuğuna hamile olan Daphne Öz ve ilk defa objektiflerin karşısına beraber geçen Mary-Kate Olsen ve kendisinden 17 yaş büyük eşi Olivier Sarkozy, davette dikkat çeken isimlerin başında geliyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.