Sinema salonunu onurlandıran davet

Sanat ve pop kültür ilhamlarını tutkuyla tasarımlarına yansıtmasıyla tanınan Tommy Hilfiger, geçtiğimiz hafta 13. Zürih Film Festivali onuruna özel bir davet düzenlendi.

Sinema salonunu onurlandıran davet

Tommy Hilfiger, 13. Zürih Film Festivali onuruna geçtiğimiz hafta özel bir davete ev sahipliği yaptı. Tommy Hilfiger Global ve PVH Avrupa CEO'su Daniel Grieder ile Zürih Film Festivali eş kurucuları Nadja Schildknecht ve Karl Spoerri'nin de Hilfiger'a ev sahipleri olarak eşlik ettiği etkinlik kokteylle başladı. Kokteylin ardından düzenlenen yemeğe; film festivalinin jüri üyeleri, Andrew Garfield, Claire Foy ve Bill Pullman gibi oyuncular ve sanat dünyasının seçkin isimleri katıldı. Davetliler 1920'lerin göz alıcı neo-klasik mimarisiyle dikkat çeken mekan Razzia'nın şık ortamında keyifli bir gece geçirdi. Hilfiger, uzun yıllardır sanat ve pop kültür ilhamlarını tutkuyla tasarımlarına yansıtmasıyla tanınıyor. Yemek öncesinde markanın tarihini, uluslararası sanata katkılarını ve altı yıldır Zürih Film Festivali'ne verdiği desteği anlatan kısa bir video gösterildi. Yemeğin ardından konuklar, Tommy Hilfiger koleksiyonundan giyinmeyi tercih eden İsviçreli müzisyenler Mark Sway ve Seven'ın canlı performanslarıyla geceyi noktaladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.