Tog'a destek için alışveriş yaptılar

Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) yararına düzenlenen 'Garage Sale Şenliği' geçtiğimiz hafta gerçekleşti. İki gün süren şenliğe; cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler, yoğun ilgi göstererek, Tog'a destek oldular.

Tog'a destek için alışveriş yaptılar

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Perakendenin Ortadoğu ve dünyadaki büyük oyuncularından Abu Issa Holding, Türkiye'ye beraberinde getirdiği Aigner, Mosafer ve Cole Haan ile Kanyon'da Garage Sale etkinliği düzenledi. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına geçen hafta düzenlenen şenliğe moda tutkunlarının yanı sıra, cemiyet, iş ve sanat dünyasının yardımsever ünlüleri de büyük ilgi gösterdi. Abu Issa Holding, Garage Sale kapsamında hem Türkiye'ye gelişini kutladı, hem de Toplum Gönüllüsü gençler yararına içinde iyilik saklı bir alışveriş deneyimi yaşattı. Alışveriş deneyimin yanı sıra Murat Bür, Özlem Süer, Mehmet Kırali ve Çiler Geçici gibi alanında uzman kişiler davetlilere sağlıklı yaşam, stil sahibi olma, iyi fotoğraf çekmenin ve sosyal medyayı doğru kullanmanın incelikleri üzerine bilgiler verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.