Yardım gecesinde yıldızlar buluşması

AIDS hastalığı ile mücadele ve bilinçlendirme amacıyla faaliyet gösteren Amfar'in geleneksel galası, geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta gerçekleşti. Galanın onur konuğu bu yıl oscarlı oyuncu Julia Roberts oldu.

Yardım gecesinde yıldızlar buluşması

Bade ÇAKAR

AIDS hastalığıyla mücadele ve bilinçlendirme amacıyla faaliyet gösteren amfAR (The Foundation for AIDS Research/ AIDS Araştırmaları Vakfı) geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta geleneksel amfAR Inspiration Gala'yı gerçekleştirdi. Birçok dünyaca ünlü yıldızın katıldığı ve her yıl ünlü bir ismin desteklerinden dolayı onurlandırıldığı gala, bu yıl 49 yaşındaki ünlü oyuncu Julia Roberts onuruna düzenlendi. Komedyen James Cordon'un sunuculuğunu yaptığı geceye ise son dönemlerde ortaya çıkan taciz suçlamalarıyla gündeme oturan Hollywood'un en önemli yapımcılarından Harvey Weinstein damga vurdu. Gecede konuşma yapan her isim, Weinstein'ı kınadıklarını belirtti. Bu zamana kadar gerçekleşen amfAR Gala'larda 11 milyon dolardan fazla yardım toplandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.