23. yıldönümünü kutladılar

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın 23. yıldönümü, Conrad Istanbul Bosphorus’ta verilen şık bir davetle kutlandı. Onursal Başkan Rahmi Koç’un himayesindeki davete cemiyet hayatından çok sayıda konuk katıldı.

23. yıldönümünü kutladılar

Soner GÖMLEKSİZ

DenizTemiz Derneği / TURMEPA'nın 23. kuruluş yıldönümü yemeği, Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu'nun ev sahipliğinde, geçtiğimiz hafta Conrad Istanbul Bosphorus'ta gerçekleştirildi. Yemeğe, 500'ü aşkın deniz gönüllüsü dernek üyesi ve cemiyet hayatından birçok tanınmış isim katıldı. Oylum Talu'nun sunduğu ve geleneksel hale gelen yıldönümü yemeğinin açılış konuşmasını yapan Şadan Kaptanoğlu, "Mavi bir gelecek, yeşil bir Türkiye için 23 yıldır mücadele eden TURMEPA sizin desteğinizle, sizin sayenizde büyüdü, bugünlere geldi. Desteğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. Derneğin en büyük destekçilerine, bu geceye ve TURMEPA'ya verdikleri destek için Rahmi Koç ile Şadan Kaptanoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.