Antalyalılar'dan korteje büyük ilgi

54. uluslararası Antalya Film Festivali'nin vazgeçilmez geleneği olan kortej geçişine katılan ünlü isimler büyük ilgiyle karşılandı.

Antalyalılar'dan korteje büyük ilgi

Melih TÜRK

Turkuvaz Medya'nın ana medya sponsoru olduğu 54. Uluslararası Antalya Film Festivali, sanatçıların katıldığı geleneksel kortej geçişiyle başladı. Cam Piramit'ten başlayan kortej geçişine; aralarında Necati Şaşmaz, Osman Sınav, Bengü, Nurettin Sönmez, Bulut Aras, Cahit Kayaoğlu'nun yanı sıra çok sayıda ünlü sanatçı katıldı. Kortej geçişinde sanatçılar üstü açık klasik otomobillerle halkı selamladı, izlemeye gelenlere karanfil attı. Sanatçılara büyük ilgi gösteren halk, cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Kortej, Cam Piramit, 100. Yıl Bulvarı, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi'nin ardından, Cender Hotel önünde sona erdi. Bu arada, 2 yıl önce hayatını kaybeden Antalyalı sanatçı Sümer Tilmaç'ın fotoğrafı, yanına karanfiller konularak kortejde 1915 model araçla taşındı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.