İlk koleksiyon için görkemli davet

Cemiyet hayatının en şık isimlerinden Yasemin Özilhan, İpekyol ile birlikte hazırladığı koleksiyonunu dikkat çekici bir davetle tanıttı. Davette Özilhan’ı ailesi ve dostları yalnız bırakmadı.

İlk koleksiyon için görkemli davet

Melih TÜRK

Stiliyle her zaman dikkat çeken cemiyetin güzel ismi Yasemin Özilhan, Türk tekstil sektörünün önde gelen markalarından Ipekyol ile 2017 sonbahar-kış sezonu için işbirliği yapacağını haziran ayında açıklamış ve büyük bir merak uyandırmıştı. Heyecanla beklenilen 'Yasemin Özilhan for Ipekyol' koleksiyonu geçtiğimiz hafta görkemli bir davet ile tanıtıldı. Cemiyet ve moda hayatının büyük ilgi gösterdiği tanıtım lansmanı, Yasemin Özilhan, Ipekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Ipekyol Kreatif Direktörü Hilal Tunç'un ev sahipliğinde Hasköy İplik Fabrikası'nda gerçekleşti. Sonbahar konseptiyle, yaprak ve ağaçlarla süslenen etkileyici atmosferde düzenlenen davette ilk olarak 35 parçadan oluşan koleksiyon tanıtıldı, daha sonra Yasemin Özilhan konuşma yaptı. Yasemin Hanım konuşmasında, Ipekyol ekibine ve kendisini bu özel günde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederek, heyecanını paylaştı. Yasemin Hanım'ın eşi İzzet Özilhan da davete katılarak, eşini bu özel gününde yalnız bırakmadı. Yasemin Özilhan ve Ipekyol tasarım ekibi tarafından, uzun süren çalışmaların ardından hazırlanan 35 parçalık koleksiyon, davetlilerden tam not aldı. Rafine tarzı, sakin duruşu ile dikkat çeken Yasemin Özilhan'ın stiliyle harmanladığı 'Yasemin Özilhan for Ipekyol' koleksiyonu, 19 Ekim itibariyle Ipekyol mağazalarında modaseverler ile buluştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.