İlk koleksiyonunu özel bir davetle tanıttı

Sezonun en iddialı işbirliklerinden birine imza atan Derin Mermerci ve Network, merakla beklenen DM x NetWork koleksiyonunu moda ve cemiyet hayatıyla buluşturdu.

İlk koleksiyonunu özel bir davetle tanıttı

Derin Mermerci'nin 'DM' adlı ofisinde gerçekleşen DM x NetWork koleksiyonunun tanıtım davetine; iş, cemiyet ve moda dünyasından tanınmış isimler katıldı. Özel bir şov eşliğinde gerçekleşen koleksiyon sunumunun ardından davetliler, Özge Fışkın ve DJ Discolog'un performanslarıyla gece geç saatlere kadar eğlendi. Derin Mermerci'nin "En küçük detayına kadar benim stilimi yansıtıyor, tasarımlar tam 'ben' gibi oldu" diyerek anlattığı kapsül koleksiyon, davetlilerden büyük beğeni topladı. Tasarım süreci için NetWork'e, markanın kadın koleksiyonu baş tasarımcısı Elif Cığızoğlu'na ve tüm ekibe teşekkür eden Mermerci, gecenin sonuna kadar davetlilerle yakından ilgilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.