Aile kulübüne resmi açılış

Türkiye'nin ilk aile kulübü özelliği taşıyan sağlıklı yaşam ve spor merkezi 'Shaba Health & Fitness Club' açılışında ünlü isimler bir araya geldi.

Aile kulübüne resmi açılış

Shaba Health & Fitness Club, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu önderliğinde, Akasya AVM bünyesinde hizmet vermeye başladı. Kulübün resmi açılışında ünlü isimler bir araya geldi. Açılışta, Ayşe Tolga, Erica Balbay, Nevşah Fidan'ın yaptığı workshop'lar ve 'Afrika Akıllı Köy' projesine destek için yapılan çekilişler büyük ilgi gördü. Açılışa katılan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Eşime destek vermek için buradayım. Biz işin görünen kısmıyız. Eşim, ekip arkadaşlarıyla başarılı ve özverili bir çalışma sergileyerek, tüm aile fertlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak, spor yaşam merkezi kurdu. Bu başarıyı görmek mutluluk verici" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.