Alışveriş yapıp sohbet ettiler

Ünlü isimlerin markalarıyla stand açtığı alışveriş etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte sohbet toplantısı da gerçekleşti.

Alışveriş yapıp sohbet ettiler

Melih TÜRK

Ünlü isimlerin markalarıyla stand açarak katıldığı 'A Day of Fashion by Alaluxa' adlı etkinlik, Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşti. Modadan mücevhere, güzellikten sağlığa kadar farklı alanlardaki markalar Doğadan, TAV Passport ve UBER sponsorluğunda Fairmont Quasar İstanbul'da kadınlar için bir araya geldi. Etkinliğe sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de katılarak hem alışveriş yaptı hem de girişimcilik hikayelerinin anlatıldığı sohbetleri dinledi. Etkinliğin sohbet bölümünde Leyla Alaton moderatör olarak Fashion Talks sahnesindeydi. Başak Cankeş (Bashaques), Güneş Mutlu (Mehry Mu) ve Selen Yorgun (Urban Care) da girişimcilik hikayeleri ile sahnedeki yerlerini aldı. A Day Of Fashion by Alaluxa etkinliğinde kapı giriş ücretlerinin tamamı Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.