Tarihi zenginlikleri birlikte keşfettiler

Başarım Sensin Derneği üyeleri ve cemiyet hayatının önemli isimleri, Saffet Emre Tonguç'un muhteşem anlatımı ile birlikte tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Normandiya'yı beraber keşfetti.

Tarihi zenginlikleri birlikte keşfettiler

Başarım Sensin Derneği üyeleri ve cemiyet hayatının ünlü simaları Saffet Emre Tonguç önderliğinde Normandiya'yı keşfetti. Cruise Brands ve Başarım Sensin Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen Normandiya gezisine cemiyet hayatının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Misafirler, profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç'un muhteşem anlatımıyla Rounen şehrinden Claude Monet'in yaşadığı ev ve resmini çizdiği balıkçı kasabası Honfleur'e, Hıristiyanlar için kutsal yerlerden biri olarak kabul edilen Le Mont Saint Michel'den olağanüstü malikanelere sahip Trouville Sur Mer'e kadar birçok tarihi ve doğal güzellikleri gördü. Gezisinin son gününde Normandiya'nın en köklü ailesi Barriere Ailesi'nin sahibi olduğu Hotel le Royal Deauville'de muhteşem bir gala yemeği gerçekleşti. Bu gezi ve gala yemeğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.