Yelken tutkunları buluştu

Göcek Koyu'nda gerçekleşen 'Rixos Sailing Cup Göcek' yelken tutkunlarını bir araya getirdi. Yarışta, ünlü isimler de yelken açıp mücadele etti.

Yelken tutkunları buluştu

Bu yıl ikincisi yapılan 'Rixos Sailing Cup Göcek', geçtiğimiz hafta sonu Rixos Premium Göcek'te "Dostluk Kazansın" sloganı ile gerçekleşti. Sponsorluğunu Nissan, #birliktegüzel, Godiva, Power FM ve Marintürk'ün üstlendiği organizasyonda, 22 tekne ve 150 sporcu kıyasıya yarıştı. Rixos Premium Göcek'in ev sahipliğinde Akdeniz bölgesinin huzurlu doğası ve denizine sahip Göcek Koyu'nda gerçekleşen Rixos Sailing Cup 2017, ikinci kez yelken tutkunlarını bir araya getirdi. Yarışçılar, Türkiye Yelken Federasyonu, Göcek Yelken Kulübü ve hakem komiteleri tarafından RIXOS harflerinden oluşturulan yarış parkurunda kıyasıya yarıştı. Dünyada ilk kez harflerden oluşan bu zorlu parkurda, yelkenler İzkayası Mevkii'nden start aldı. Zorlu yarışta dereceye girenler ödülünü törenle aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.