Kumaş tasarım yarışması için görkemli final

12. İthib Uluslararası kumaş tasarım yarışmasının finali Raffles İstanbul Zorlu Center'da görkemli bir organizasyonla gerçekleşti. Ödüllerin verildiği geceye ilgi çok büyük oldu.

Kumaş tasarım yarışması için görkemli final

Soner GÖMLEKSİZ

İTHİB (İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen dünyanın en önde gelen uluslararası kumaş tasarım yarışmaları arasında yerini alan '12. İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın finali, Raffles İstanbul Zorlu Center'da dev bir organizasyon ile gerçekleşti. 10 finalist tarafından üretilen kumaşlar ünlü modacı Hakan Akkaya tarafından tasarlanarak Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Demet Şener ve 45 mankenle podyuma taşındı. Kıyafetler için kumaşlardan çizmeler yapıldı ve kıyafetler özel pırlanta takılar ile tamamlandı. Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen; İTHİB tarafından düzenlenen 12. İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın birincilik ödülünü Sebiha Alganer, Türkiye İhracatlılar Meclisi TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'den aldı. Birinci, 10.000 Euro ve 100.000 TL değerinde yurtdışı eğitim ödülü kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.