Sanat tutkunları bir araya geldi

Pilevneli Gallery, dünyaca ünlü Belçikalı sanatçı Hans Op De Beeck'in 'Uyuyan Kız' adlı sergisine imza attı. Açılış davetine cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

Sanat tutkunları bir araya geldi

Soner GÖMLEKSİZ

Farklı dünya görüşlerinin sunulduğu evrensel ve ufuk açıcı bir platform yaratmayı amaçlayan Murat Pilevneli'nin açtığı 'Pilevneli Gallery', dünyaca ünlü Belçikalı sanatçı Hans Op De Beeck'in 'Uyuyan Kız' adlı sergisine ev sahipliği yaptı. Murat Pilevneli'nin ev sahipliğinde yapılan sergi açılışına, sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. İstanbul'da güncel sanatın yeni merkezi Dolapdere'deki ikonik binasında ikinci sergisine imza atan Pilevneli Gallery, İstanbul'un ve bölgenin çağdaş sanat ortamına uluslararası bir perspektifle yepyeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Galerinin 5 katına yayılan sergide, izleyiciler Hans Op de Beeck'in büyüleyici dünyasının içinde kendilerini buldular. Davetliler sergiyi keyifle incelerken sanat üzerine sohbet ettikleri güzel bir gece geçirdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.