Sanatsever isimler sergide buluştu

Ekavart Gallery, ünlü sanatçı Bubi'nin 'Bubi x Bubi' adlı sergisine ev sahipliği yaptı. Serginin açılışına, cemiyet hayatının sanatsever isimleri yoğun ilgi gösterdi.

Sanatsever isimler sergide buluştu

Tamer TURAN

Bu yıl 26. yaşını kutlayan EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, sıra dışı sanatçı Bubi'nin 'Bubi x Bubi' sergisine Ekavart Gallery'de ev sahipliği yaptı. "Sanat Geliştirir, Sanat İyileştirir, Sanat Birleştirir" sloganıyla çalışmalarına devam eden EKAV Vakfı yöneticisi ve Art Gallery'nin sahibi İnci Aksoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen sergiye sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi. Davetliler, yakından inceledikleri eserleri çok beğendi. Davette bir de sürpriz yaşandı. Sanatçı, Ali Şimşek'in yazdığı ve tasarımı Savaş Çekiç'e ait olan 'BUBİ' adlı kitabı imzalayarak davetlilere hediye etti. Sanatçı yapıtlarının, uygarlığın biçimli pürüzsüzlüğüne, oranlı güzelliğine kafa tutan totemler gibi eski çağların derinliklerinden gelen "ilkel" bir fısıltı olduğunu söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.