Tekfen Filarmoni'den 25. yıl özel konser

Tekfen Filarmoni Orkestrası, 25. yılını muhteşem bir konser ile kutladı. Konseri, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri izledi.

Tekfen Filarmoni'den 25. yıl özel konser

Melih TÜRK

Barış adına ortak bir dil yaratmak amacı ile 23 ülkenin müzisyenlerini bir araya getiren, ülkemizin sayılı özel sanat kurumlarından olan Tekfen Filarmoni Orkestrası 25. Yıl Özel Konseri'ni verdi. Tekfen Filarmoni Orkestrası 25. Yıl Konseri, daimi şefi Aziz Shokhakimov'un yönetiminde iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerine harika bir gece yaşattı. Orkestraya bu konserde dünya çapında üne ve izleyiciye ulaşan keman virtüözü Roman Kim ve herkesi etkisi altına alan yeteneğiyle övgü toplayan 'Wunderkind' piyanist Behzod Abduraimov eşlik etti. Shokhakimov yönetimindeki orkestra, konserde ünlü besteciler Rimsky-Korsakov'dan Rachmaninoff 'a uzanan geniş bir yelpazede Stravinsky, Ferit Tüzün, Saint-Saens ve Sarasate'den eserler icra etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.