'Gelenekten Geleceğe' sergisi davetle açıldı

Ünlü ressam Rauf Tuncer'in 26 eserinden oluşan 'Gelenekten Geleceğe' adlı sergisi geçtiğimiz hafta bir davetle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

'Gelenekten Geleceğe' sergisi davetle açıldı

Türk ve İslam sanatı figürlerini çağdaş formlarla buluşturan ünlü ressam Rauf Tuncer'in 'Gelenekten Geleceğe' adılı sergisi, geçtiğimiz hafta Çukurcuma'nın en yeni sanat galerisi Markazid'de düzenlenen davet ile açıldı. Türk resim sanatının önde gelen ustalarından Rauf Tuncer'in resim sergisinin açılış kokteyline; iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Markazid Sanat Galerisi'nin yöneticisi Ömer Faruk Elçi'nin ev sahipliğinde, Azizoğlu Halkla İlişkiler'in organizasyonuyla gerçekleşen açılış kokteylinde, Rauf Tuncer'in farklı formlarda 26 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Hat sanatı ve özgün Türk figürlerini resimlerinde ustalıkla ve göz alıcı renklerle kompoze eden Rauf Tuncer'in 'Gelenekten Geleceğe' sergisi, 24 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.