Görkemli bir düğün ile "Evet" dediler

Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Mehmet Tulunay, uzun süredir beraber olduğu Merve Topçu ile hayatını birleştirdi. Bodrum'da ki düğüne çiftin yakın dostları katıldı.

Görkemli bir düğün ile "Evet" dediler

Türkiye'nin en genç ve başarılı yöneticileri arasında yer alan Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Mehmet Tulunay, hayatını Merve Topcu ile birleştirdi. Rixos Premium Bodrum'da gerçekleşen düğüne, iş ve sanat dünyasından yaklaşık 500 seçkin davetli katıldı. Nikahı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıyarken Mehmet Tulunay'ın nikah şahitliğini Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'le Rixos Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Akif Tamince, Merve Topçu'nun şahitliğini ise yakın arkadaşı İnci Saral yaptı. Düğünde pop müziğin sevilen isimleri Cem Belevi ve Emre Kaya sahneye çıkarak hem çifte hem de davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.