İş dünyası turnuvada buluştu

Üçüncüsü düzenlenen Turkcell Platinım Golf Challenge, Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti. Üç gün süren turnuvada 200'ü aşkın golf tutkunu şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

İş dünyası turnuvada buluştu

Turkcell Platinum, golf sporunun gücüne güç katmaya devam ediyor. Turkcell Platinum Golf Challenge geçen hafta sonu İstanbul'daki Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve üç gün boyunca devam eden turnuva, golf tutkunu pek çok ismi bir araya getirdi. Turkcell Platinum Golf Challenge'a, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ev sahipliği yaptı. Turnuvaya, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanı sıra, tanınmış işadamları Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif, Erdem Kıramer, Sabri Yiğit ve Mehmet Ziylan katıldı. Turnuvada ayrıca, Cansen Başaran Symes, Beyhan Benardete, Pervin Topbaş, Demet Hanif, Binnur Egeli, Didem Aras ve Necmiye Yazıcı gibi cemiyet dünyasının önde gelen kadın golfçüleri de mücadele etti. Erkekler C kategorisinde yarışan Nihat Özdemir kendi kategorisinde birinciliği elde etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.