Sinema şöleni partiyle bitti

Turkuvaz Medya'nın ana medya sporsonluğunu üstlendiği 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin, Taksim 360'ın ev sahipliğin de düzenlenen 'Kapanış Partisi' keyifli anlara sahip oldu.

Sinema şöleni partiyle bitti

Turkuvaz Medya'nın ana medya sponsoru olduğu 54. Uluslararası Antalya Film Festivali, verilen ödüller ve 'Kapanış Partisi'yle sona erdi. Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Taksim 360'ın ev sahipliğinde, Rixos Downtown Hotel'deki Kalina Bar'da düzenlenen 'Kapanış Partisi'nde, ünlü isimler boy gösterdi. Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra atv yöneticileri, SABAH ve Daily Sabah yazarları ile TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in katıldığı parti çok eğlenceli geçti. Festivalin yıldız konukları Matt Dillon ve Adrian Grenier partide en çok dikkat çeken isimlerdi. İki yakışıklı oyuncu yanlarına gelenlerin fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı. atv'de yayımlanan 'Kanatsız Kuşlar' dizisinin başrol oyuncusu Deniz Bolışık da festival heyecanını yaşayan isimler arasındaydı. Bolışık, dizinin geçen hafta yayımlanan bölümünün reytinglerde birinci olmasının kendilerini çok sevindirdiğini söylerken "Bir sonraki bölüm çok daha iddialı olacak" diyerek dizinin takipçilerine mesaj gönderdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.