'Disko'da moda partisi

Bir moda markasının, ünlü stil danışmanı Mert Aslan'la birlikte hazırladığı koleksiyonunun lansmanı eğlenceli anlara sahne oldu. 'Disko' konseptli tanıtım büyük ilgi gördü.

'Disko'da moda partisi

Tanınmış hazır giyim markası adL, stil danışmanı Mert Aslan'la hazır giyim 'Night Zoom Styled By Mert Aslan' adlı koleksiyonu geçtiğimiz hafta verdiği eğlenceli bir davetle tanıttı. Set ve şov direktörü Uğurhan Akdeniz, koleksiyonun 70'ler ve 80'lerin dikkat çeken disko trendinden yola çıkarak, özel efektler, ışıklar, disko topları ve zemin tasarımı hazırlayarak gündüz diskosu coşkusunu izleyenlere yaşattı. Davete cemiyet ve moda dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Garanti Bankası American Express Card'ın katkılarıyla gerçekleşen eğlenceli şov da koleksiyon büyük ilgi gördü. Mert Aslan, "Canlı renkleri ve enerjisiyle herkesi dansa, eğlenmeye çağıran bir disko koleksiyonu oldu. Enerjisi ve disko konseptiyle şovumuz tam puan aldı. Bizimle bu güzel günü paylaşan herkese ve yorumlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.