Yeni koleksiyona 'Sonsuz Bahar' partisi

Yaptığı tasarımcı işbirleriyle adından söz ettiren H&M, bu sezon Türk asıllı İngiliz Tasarımcı Erdem'le çalıştı. Erdem'in marka için hazırladığı koleksiyonun tanıtımı, 'Sonsuz Bahar' temalı bir partiyle yapıldı.

Yeni koleksiyona 'Sonsuz Bahar' partisi

Melih TÜRK

H&M, yılın en heyecanla beklenen moda olaylarından biri olan tasarımcı isbirligini, bu yıl Hollywood yıldızları ve Ingiltere Kraliyeti'nin favorisi Erdem Moralıoglu ile gerçeklestirdi. Dünya lansmanı Los Angeles'ta gerçeklesen koleksiyon, Beykoz Kundura'da yapılan görkemli bir parti ile Türk moda dünyasına tanıtıldı. H&M Türkiye Ülke Müdürü  omas Coellner ve H&M Türkiye Iletisim Müdürü Pelin Atay Kuran'ın ve ev sahipligi yaptıgı parti; moda, cemiyet ve müzik dünyasından birbirinden ünlü isimleri agırladı. H&M Türkiye'nin düzenledigi Instagram yarısması ile pek çok modasever de partiye katılma hakkı kazandı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.