Yurtdışındaki başarısını kutladı

Çanta tasarımlarıyla dünyada ve Türkiye'de dikkat çeken Güneş Mutlu Mavituncalılar, markasının yeni koleksiyonunu geçtiğimiz hafta verdiği davet ile tanıttı. Ünlü isimler davete büyük ilgi gösterdi.

Yurtdışındaki başarısını kutladı

Her çantada başka bir hikaye barındıran, çanta tasarımlarıyla farklı duyguları kaleme almaya çalışan Güneş Mutlu Mavituncalılar'ın yaratıcısı olduğu Mehry Mu, sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtmak ve aynı zamanda yurtdışındaki başarılarını kutlamak üzere İstanbul'da bir akşam yemeği düzenledi. Yemeğe markanın tasarımcısı Güneş Mutlu Mavituncalılar ev sahipliği yaptı. Davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Davetin onur konuğu, yurtdışından gelen ve Mehry Mu'nun ABD'de Bergdorf Goodman, İngiltere'de Brown's gibi dünyada önemli satış noktalarına girmesinde önemli katkısı olan, Maria Kastani idi. İstanbul 74'ün yeni adresindeki yemekte, dünyaca ünlü illustratör Jasmin Khezri'nin 'Irma's World' olarak yarattığı moda figürü ile yorumladığı tabloları da sergilendi. Keyifli geçen davette konuklar, yeni koleksiyonu yakından inceleme şansı da yakaladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.